Minerály, ktoré blokujú geopatogénne zóny

Počuli ste už o geopatogénnych zónach? Nejedná sa o žiaden výmysel dnešnej doby. O týchto tzv. dračích žilách veľmi dobre vedeli už starí Číňania, Rimania aj Egypťania.

Podľa správania zvierat aj vlastného pocitu a intuície spoznali, na akom mieste im je dobre a naopak. Tam kde si ľahlo stádo kráv alebo oviec a našlo si miesto na spanie, si postavili aj ľudia svoje obydlia.

Zrejme to poznáte tiež. Sú miesta, kde sa Vám zle spí, prevraciate sa, nemôžete zaspať a často sa budíte. Môže to byť samozrejme vplyvom rôznych faktorov, no môže sa jednať aj o geopatogénnu zónu – miesto, kde si pes alebo mačka sami od seba určite nikdy neľahnú.

Ak máte spálňu alebo časť bytu v takejto zóne, môžete byť oslabovaní.

V prípade, že máte pevné zdravie a silnú imunitu, vaše telo sa dokáže ubrániť. V opačnom prípade môžete časom pozorovať vnútorný nepokoj, problémy so spánkom, bolesti hlavy, nervozitu, depresiu, príliš dlhú rekonvalescenciu a podobne.

Ktoré minerály Vám v tomto môžu pomôcť?

  • Krištáľ
  • Ametyst
  • Fluorit
  • Obsidián
  • Aventurín
  • Záhneda

Minerály noste vždy pri sebe, alebo na sebe a na noc si ich dávajte na nočný stolík, prípadne pod vankúš.

929-1_photoroom-20230628-094323

Tipom pre Vás je naša novinka – náramok ENERGY LOVE z ametystu, ktorý je ochranným kameňom, používaným proti urieknutiu, vnáša stabilitu a harmóniu do vzťahov. Je kameňom duchovnej čistoty a meditácie a okrem toho určite krásne ozdobí Vaše zápästie.