Ako byť "CHIC" aj na dovolenke?

LAVIJO4

Dovolenková sezóna je konečne tu. Veríme, že sa vám podarí vyraziť na vidiek alebo k moru za potrebným oddychom a relaxom. V závislosti od toho, kam cestujete, je fajn myslieť aj na doplnky, akými sú šperky, ktoré podčiarknu váš celkový vzhľad a prinesú pocit výnimočnosti. Ak si nie ste istí, ako nosiť náramky alebo prívesky na retiazke, ale chceli by ste ich začleniť do svojho outfitu, pokračujte v čítaní a dozviete sa viac.

Pre mnohé ženy je ťažké vyladiť svoj outfit vhodnými šperkami. Niektoré hovoria, že prekážajú, iné tvrdia, že nikdy nevedia nájsť tú „správnu príležitosť". Práve dovolenka ponúka ideálnu možnosť vyzerať štýlovo, aj vďaka šperkom LAVIJO. Ak máte na sebe štýlový outfit, držte sa neutrálnejšieho náramku. Skvelou voľbou môže byť napríklad citrínovy handmade náramok Life. A rovnako, ak si vyberáte neutrálny outfit, nebojte sa zažiariť napríklad retiazkou s príveskom Penelope z tyrkysu. Hitom tejto sezóny sú módne kúsky v štýle 70.-tych rokov. Tak smelo do toho pri kombinovaní aj výraznejších farebných odtieňov náramkov z ruženínu, citrínu, jadeitu alebo hematitu.

 

Naplánujte si outfity a zlaďte ich s náramkami.

LAVIJO17 

Stačí farebne zladiť letný outfit s tým správnym náramkom alebo s  obľúbenými príveskom. A nebojte sa, pri náramkoch sa nemusíte držať hesla, že „menej je viac". Skvelo sa hodia k plavkám alebo k letným šatám. Zažiariť môžete rovnako aj pri romantickej večeri. Šperky LAVIJO môžete nosiť samostatne alebo ich vzájomne kombinovať. Náramky zostávajú jedným z najkrajších a nadčasových šperkov, ktoré si žena môže „obliecť". Pri správnom nosení dodajú každému outfitu dokonalý nádych dostupného luxusu a pôvabu.

Netreba však zabúdať ani na vaše polovičky. V ponuke LAVIJO si prídu na svoje aj páni. Elegantný handmade náramok Cross z tmavého a zlatého hematitu môže byť tou správnou voľbou.

LAVIJO6

 

Ak sme vo vás vzbudili túžbu vlastniť šperk LAVIJO, je najvyšší čas vybrať si zo  širokej ponuky v našom online obchode a vyraziť trendovo za novými dobrodružstvami.

 

 

LAVIJO11

 

LAVIJO17

LAVIJO10

LAVIJO14