Anjelské čísla

Stáva sa Vám, že sa počas dňa okolo Vás točia rovnaké čísla? Často, keď sa pozriete na hodinky, vidíte tam 11:11? Platíte v reštaurácii, Váš účet je 11,11€ a v ten istý deň skončí Vaše stretnutie o 11. hodine a 11. minúte?

Tí, ktorí sa zaoberajú ezoterikou veria, že je v tom viac, ako náhoda. Vravia, že za symbolom rovnakých čísel sú posolstvá anjelov a tieto čísla označujú ako anjelské.

anjelske cisla

O anjelských číslach sa hovorí naozaj stáročia. Kedysi boli považované za komunikačný prostriedok medzi ľuďmi a anjelmi. Zároveň v značnej miere potvrdzovali akúsi symbiózu a prepojenie medzi nebom a zemou.

Čo znamenajú?

111 ~ intuícia ~ Načúvajte svojmu srdcu. Život Vám naznačuje, že ste na niečo zabudli, niečo nepostrehli alebo nenachádzate súvislosti v očividných veciach a to Vám bráni napredovať.


222 ~ vyrovnanie ~ Ste na správnom mieste v správny čas. Očakávajte úspech, splnenie túžob, alebo kariérny postup. Vo vzťahu je to znak toho, že ste vo fáze stability.


333 ~ podpora ~ Vesmír Vám načúva a posiela Vám lásku a podporu. Nadobudli ste stav harmónie, pokoj a spokojný partnerský vzťah. Očakávajte radosť a nadšenie.


444 ~ ochrana ~ Anjeli Vás ochraňujú, máte svojich strážcov. Prestaňte sa báť budúcnosti, začnite pracovať na jej budovaní.


555 ~ zmena ~ Do Vášho života prichádza niečo nové. Skutočne pozitívne zmeny prídu do Vášho života v krátkom čase. Ak Vás dlhodobo niečo ťažilo a stresovalo, stane sa to minulosťou. Máte pred sebou obdobie, na ktoré ste dlho čakali.


666 ~ zrkadlenie ~ Čas na prebudenie Vašej spirituálnej stránky. Mali by ste sa zamerať na svoju dušu a prehodnotiť svoje postoje voči ostatným. Dajte si pozor na sebeckosť, agresivitu, ľahostajnosť a chamtivosť.


777 ~ šťastie ~ Budú sa diať nečakané skvelé veci. Pripravte sa na radostné momenty.


888 ~ rovnováha ~ Veci sú presne také, aké majú byť. Na rad prichádza karma, vráti sa Vám všetko dobré, čo ste v živote urobili, ale aj to negatívne.


999 ~ oslobodenie sa ~ Čas zbaviť sa starých vecí. Môžete očakávať posun, rozvoj, či už emocionálny alebo vzťahový.